Papricaş cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Papricaş cu carne

Papricaş cu carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g carne de vaca sau carne slaba de porc, o lingurita suc de ceapa, 1 albus, aproape o lingurita faina, 2 buc. rosii, 1/2 buc. ardei gras, ulei, sare, patrunjel verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata.
Se presara cu patrunjel tocat.
3.433 vizualizări
746 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.