Ouă răscoapte cu sos picant (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă răscoapte cu sos picant (II)

Ouă răscoapte cu sos picant (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 6 ouă, 2 gălbenuşuri, 1 linguriţă muştar, 100 ml ulei, 2 castraveţi muraţi în oţet, un vîrf de linguriţă sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouăle tari. Când sunt reci, se curăţă de coajă, se taie felii rotunde şi se aşază pe o farfurie unele peste altele. Separat se face un sos de muştar cu ou în felul următor: se pun într-un castron o linguriţă de muştar, gălbenuşurile crude şi un praf de sare. Se freacă cu o lingură de lemn până s-a amestecat oul cu muştarul, apoi se adaugă puţin câte puţin ulei. Când sosul este gata, se adaugă 2-3 castraveţi în oţet şi capetele de albuş răscoapte, toate tăiate foarte mărunt. Se potriveşte de sărat şi de acru. Este bine ca sosul să fie puţin mai sărat. Acest sos se toarnă peste feliile de ou aşezate în farfurie, iar împrejur se pun foi de salată verde şi felii de ridichi. În sos se poate adăuga şi puţin oţet.
4.185 vizualizări
943 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.