Ouă coafate cu ton şi sos olandez - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Ouă coafate cu ton şi sos olandez

Ouă coafate cu ton şi sos olandez

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 oua fierte tari, 1 conserva de ton (in suc propriu), 1 lingurita mustar, 1 galbenus crud, ulei, boia de ardei, curry, sare, piper, marar toca, optional rosii, salata verde, feliute de lamiie.
Sos olandez: 1 galbenus crud, o lingurita mustar, 50 g unt, 3 linguri lapte, zeama de lamâie, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Crema de ton: Se amesteca cu mixerul tonul în suc propriu împreuna cu o lingurita de mustar, 1 galbenus crud, ulei, boia de ardei, curry, sare, piper si marar tocat.
Sosul olandez: Se amesteca pe plita încinsa, pâna se îngroasa, 1 galbenus crud, o lingurita mustar, 50 g unt, 3 linguri lapte, zeama de lamâie, sare. Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie în jumatati. Se pastreaza doar albusurile, care se asaza pe un platou cu rosii feliate sau cu salata verde sau cu rondele de lamâie cruda. Albusurile se umplu cu crema de ton, iar deasupra se toarna din belsug sos olandez.
3.537 vizualizări
748 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
12. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
13. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
15. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
17. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
19. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
22. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
28. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
30. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.