Omletă pizza (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Omletă pizza (II)

Omletă pizza (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g roşii, 1 căţel de usturoi, 1 legătură busuioc, 200 g salam, 150 g caşcaval de vacă (moale), 8 ouă, 90 g parmezan, piper, sare, 4 linguri ulei, busuioc pentru garnisit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spală roşiile şi se taie jumătate cubuleţe şi jumătate felii. Usturoiul, curăţat, se toacă mărunt. 2/3 din salam se taie bucăţele, restul, la fel ca şi caşcavalul de vacă, se taie felii. Busuiocul, spălat şi zvîntat, se taie mărunt.
Se bat ouăle, se încorporează busuiocul şi parmezanul ras, se sărează şi se piperează.
Se încinge uleiul şi se prăjesc puţin bucăţelele de salam şi usturoiul. Se adaugă roşiile, pe urmă ouăle şi se lasă circa 10 minute să se întărească. Se pun peste omletă feliile de salam şi de caşcaval şi se bagă la cuptor (încălzit la 200 grade C). Se coace omleta circa 5-8 minute, se scoate pe un platou, se taie bucăţi şi se presară cu frunzuliţe de busuioc.
2.296 vizualizări
715 tipăriri
19 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.