Ochi românesc cu sos de brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ochi românesc cu sos de brânză

Ochi românesc cu sos de brânză

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 g brinza telemea, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.
3.068 vizualizări
903 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
17. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
22. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
30. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.