Ghiveci cu carne - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Ghiveci cu carne

Ghiveci cu carne

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne macră, 150 g ceapă, 300 g morcovi, 3-400 g cartofi, o rădăcină de ţelină, 2-3 ardei graşi, câteva roşii, 200 g păstăi de fasole verde, 200 g fasole boabe fiartă, un sfert de varză (eventual şi alte legume, dupa preferinţă), sare, 50 g orez.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se taie bucăţele şi se pune într-o cratiţă. Se curăţă şi se spală legumele iar apoi se taie după cum urmează: ceapa mărunt, morcovii, cartofii, ţelina şi ardeii cubuleţe, fasolea se rupe bucăţi iar varza se taie fideluţă. În cratiţă, cu carnea, se pun morcovii, ceapa şi ţelina şi se înăbuşă cu o cană cu apă. Se sărează şi se adaugă ardeii, fasolea verde, cartofii şi varza. Mai punem puţină apă, dacă e necesar. Se lasă la fiert 15 minute. Se pun roşiile tăiate felii şi orezul şi se mai lasă 10 minute, după care punem fasolea boabe fiartă şi mai lăsăm 5 minute. Mâncarea trebuie să fie scăzută. Se serveşte presărată cu pătrunjel verde tocat.
3.724 vizualizări
848 tipăriri
14 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de bulion cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Borş cu carne de vacă şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.