Friptură de vită cu sos de ceapă - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de vită cu sos de ceapă

Friptură de vită cu sos de ceapă

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1,5 kg antricot de vita, 2 cepe mari (de preferinta rosii), ulei, un pahar de vin alb, mirodenii, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Cepele se taie pestisori foarte fin. Se aseaza in tava de cuptor potrivita pentru marimea bucatii de carne formind un pat. Deasupra se aseaza bucata de carne, se presara cu sare, piper si mirodenii, se unge cu ulei si deasupra se toarna paharul de vin alb. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pentru 45 de minute. Dupa ce timpul s-a scurs se intoarce carnea pe partea cealalta, se acopera din nou cu folia si se mai lasa la cuptor inca 30 de minute. Se scoate din cuptor, se feliaza in felii groase de 1,5 cm, se pun la loc in tava sau in vas Jena in care se poate servi. Sosul se pune in blender si se omogenizeaza, apoi se toarna peste feliile de carne si se mai dau 15 minute in cuptor pentru a se rumeni.
Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur.
2.297 vizualizări
694 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
12. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
14. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
15. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
23. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.