Friptură de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de oaie

Friptură de oaie

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg carne de oaie, 1 kg cartofi, 4 rosii, 3 ardei grasi, 2 cepe, 5 catei de usturoi, gogosari murati, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, cimbru, o legatura de patrunjel, castraveti murati.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala, se taie felii si se pune pe o farfurie. Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se pune langa ceapa. Rosiile se curata de pielita si ardeii de seminte. Legumele se paseaza si se pun intr-un castron.
Se amesteca legumele cu sarea, piperul, uleiul si cimbrul. Se ung feliile de carne cu acest amestec si se pun la fript.
Cartofii se curata de coaja, se spala, se taie felii sau bastonase si se pun in apa rece ca sa nu se innegreasca. Apoi se scurg de apa si se pun la prajit intr-o cratita cu ulei incins. Se scurg cartofii de ulei si se asaza pe farfurie langa carnea fierbinte. Se presara patrunjel tocat si se servesc cu gogosari murati.
Se pot folosi castraveti murati in loc de gogosari.
3.782 vizualizări
463 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
4. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
6. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cartofi noi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
13. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
15. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Friptură de viţel înăbuşită, cu piure de spanac (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciorbă de legume cu zer de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură cu prune (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură ucraineană cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Mititei (mici) cu carne de oaie (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
24. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tartă cu dovlecei şi brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Brânză de oaie cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.