Ouă umplute cu brânză de oaie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu brânză de oaie

Ouă umplute cu brânză de oaie

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 1 galbenus crud, 2 linguri unt, 2 linguri brinza rasa (brinza de oaie), 1 lingurita marar tocat, sare, crengute de marar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca bine cu untul, adaugind si un galbenus crud, brinza si sarea. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de albus, se presara cu marar tocat si se asaza pe farfurie.
Marginile farfuriei se garnisesc cu crengute de marar.
1.907 vizualizări
678 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
22. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
27. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
29. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.