Friptură de berbec umplută cu ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Friptură de berbec umplută cu ficat

Friptură de berbec umplută cu ficat

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 kg carne de berbec marinata, 200 g ficat, 200 g carne tocata, 2 galbenusuri, 1 felie de paine, cimbru, sare, piper macinat, 1 ceasca ulei, 1 ceasca vin alb, verdeata tocata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Carnea se spala si se curata de pielite, eventual se scoate osul, si se lasa sa se marineze 10 ore, in apa cu otet si zarzavat pentru supa. Dupa ce s-a marinat, se spala, se bate cu batatorul de lemn si se desface cu lama cutitului in asa fel incat sa aiba o suprafata cat mai mare.
Separat se taie felii subtiri ficatul, se amesteca cu carnea tocata, cu miezul de paine inmuiat in apa rece si faramitat bine, cu cele doua galbenusuri crude si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza bine, dupa care se intinde cu lama cutitului pe toata suprafata fripturii. Se starnga carnea, se leaga cu ata de bumbac, se pune intr-o forma cu apa, cimbru, ulei si piper boabe. Se tine la cuptor o ora, dupa care se sareaza, se adauga vinul si se coace pana cand s-a rumenit bine. Se scoate carnea din forma, se taie ata, se taie felii groase si se serveste cu garnitura de piure de cartofi si salata de sezon.
1.054 vizualizări
364 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ciorbă de berbec (reţetă arabă) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
19. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
21. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
26. Friptură de raţă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ardei umpluţi cu hribi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.