Frigărui de porc cu aromă de floare de tei - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Frigărui de porc cu aromă de floare de tei

Frigărui de porc cu aromă de floare de tei

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg coaste de porc, un ardei galben sau portocaliu, un dovlecel, o telina, un catel de usturoi, o mana de flori de tei (proaspete), trei linguri cu miere de tei, patru linguri cu vin alb sec, patru linguri cu sos de soia, doua linguri cu ulei, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Coastele de porc se dezoseaza si se taie in felii lungi. Se pun la marinat intr-un vas cu miere, vin si sos de soia, in care s-au adaugat flori de tei, felii de telina, usturoi tocat, sare si piper. Se lasa la marinat cel putin 12 ore. Se taie ardeiul fasii si dovlecelul in felii subtiri, pe lungime, de aceeasi dimensiune cu feliile de carne de porc. Se aprinde gratarul sau se incalzeste cuptorul. Se pregatesc frigaruile, ungandu-le mai intai cu ulei, apoi alternand feliile de legume cu cele de carne. Se pun pe gratar, stropindu-se din cand in cand cu zeama din marinata. Restul de zeama se pune intr-o craticioara la foc mic (daca a ramas prea putin se mai adauga cate un pic din fiecare ingredient) si se lasa sa fiarba pana cand se face un sos legat, dulce-usturoiat si cu parfum inconfundabil de tei.
4.268 vizualizări
1.016 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de usturoi cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de mere cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
14. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Supă de zarzavat cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de porc cu cireşe (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciorbă de potroace cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de oase de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Cotlet de porc cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
30. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.