Ficat pane - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ficat pane

Ficat pane

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg ficat de porc, 1/2 l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.
8.583 vizualizări
921 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.