Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ficat pane

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg ficat de porc, 1/2 l lapte, 1 ou, pesmet, faina, ulei, sare, salata.

Mod de preparare: Se sterge ficatul, se taie felii groase de 1 cm, se curata de pielita si se tin in lapte 15 minute. Se trec apoi feliile prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei bine incins. Se sareaza dupa ce au fost prajite si se servesc imediat, deoarece daca sta mai mult ficatul se intareste Se serveste cu o salata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.