Dulceaţă din flori de salcîm - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve de fructe » Dulceaţă » Dulceaţă din flori de salcîm

Dulceaţă din flori de salcîm

Ingrediente: 500 g flori de salcîm, 1 l apă, 800 g zahăr, vanilie, zeamă de la o lămîie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Culegem florile de salcâm cu o zi înainte de a prepara dulceaţa. Le spălăm şi le lăsăm să se scurgă. Pregătim un sirop din apă şi zahăr pe care-l fierbem până când se leagă. Adăugăm florile. Apoi, siropul trebuie să mai clocotească timp de 3 minute. După aceea, luăm vasul de pe foc şi îl acoperim cu un tifon. După 10 minute, vom pune vasul din nou la foc mic şi adăugăm zeama de lămâie. Dulceaţa va mai fierbe până când va avea consistenţa gelatinei. Atunci este bine legată şi se păstrează fără probleme. Caldă, se pune în borcane sterilizate.
13.515 vizualizări
1.493 tipăriri
25 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
19. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Dulceaţă de ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă cu floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
29. Budincă de salată verde cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.