Coq au vin (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Coq au vin (II)

Coq au vin (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 kg pui taiat bucati, 3-4 linguri faina, sare, piper, 2-3 linguri ulei, inca 1-2 linguri ulei, 4 felii de costita taiata bucatele, 10 cepe mici (de arpagic), 1 catel de usturoi presat, 1 ceasca si jumatate vin rosu bun, 1 ceasca si jumatate concentrat de pui (Knorr+apa), 1/4 ceasca pulpa de rosii (din conserva), 250 g ciuperci marunte.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se dau bucatile de pui prin faina si se prajesc intr-o cratita de fonta, in uleiul bine incins. Se lasa sa se rumeneasca, se scot si se scurg. Intr-o alta cratita se-nfierbanta celalalt ulei si se rumenesc in el costita, ceapa si usturoiul, amestecand intr-una. Se adauga bucatile de pui, vinul, zeama concentrata de carne si miezul de rosii. Se lasa sa dea in clocot, se face focul mai mic si se fierb incet, cu capac, circa 30 de minute. Se incorporeaza si ciupercile, se amesteca bine, si se mai lasa sa fiarba incet 10 minute, fara capac, pana ce se-nmoaie carnea si se ingroasa usor sosul.
3.491 vizualizări
670 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
12. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ochiuri pe piure de spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.