Ciuperci umplute cu caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu caşcaval

Ciuperci umplute cu caşcaval

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g ciuperci proaspete mari, 200 g caşcaval, 50 ml ulei, 1 ceapă, 4 căţei usturoi, 50 g praz, 1 legătură de mărar, 1 pahar de vin roşu, busuioc, sare şi piper după gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curăţă ciupercile, se desfac picioruşele şi se pun la scurs. Se toacă ceapa, căţeii de usturoi, mărarul, prazul, picioruşele de la ciuperci, se rade caşcavalul şi se amestecă toate adăugând puţină sare, piper, busuioc şi cele 50 g de unt. Se pun ciupercile într-o tavă cu "pălăriuţa" în sus, iar în fiecare pălăriuţă se pune umplutura obţinută. Se adaugă apa, 50 ml ulei şi paharul de vin. Se dau la cuptor până se rumenesc frumos.
5.177 vizualizări
726 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
7. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
8. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de ciuperci cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.