Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I)

Ciuperci umplute cu brânză de vacă (I)

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 3 linguri de ulei, 1 cana de branza de vaca, 1 lingura marar tocat, 2 oua, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Palariile ciupercilor, spalate si scurse, se pun intr-o cratita cu putin ulei pana se mai inmoaie. Picioarele ciupercilor se toaca, se inabusa in ulei, se lasa sa se raceasca si se amesteca cu branza de vaca, marar, ou si sare. Se umplu ciupercile cu aceasta compozitie. Deasupra se pune putina margarina si se dau la cuptor sa se rumeneasca intr-o tava unsa cu ulei. Se servesc calde sau reci.
2.429 vizualizări
751 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
9. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
11. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
22. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.