Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate

Chifteluţe de heringi sau scrumbii sărate

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 heringi, 1 ou, 2 felii piine alba (miezul), 1 ceapa, 1 lingura patrunjel si marar tocat, 2 linguri ulei, pesmet.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala bine heringii, se despica pe burta si se tin in apa calduta 5-6 ore. Se scot din apa, se trage pielita si se indeparteaza toate oasele. Apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu ceapa cruda si miezul de piine muiat in lapte sau apa si bine stors. Se amesteca bine tocatura cu oul si verdeata si se fac chiftelute ca cele din carne. Se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.
2.900 vizualizări
886 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
14. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
20. Chifteluţe cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Scrumbii sărate cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
27. Sărăţele cu chimen (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Chifteluţe cu somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tort cu zmeură sau mure (Dulciuri > Torturi)
30. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.