Prăjitură cu căpşuni sau fragi - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Prăjituri » Prăjitură cu căpşuni sau fragi

Prăjitură cu căpşuni sau fragi

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 6 oua, 8 linguri zahar, 150 g amidon alimentar.
Pentru crema: 200 g unt, 1 kg capsuni sau fragi, 300 g zahar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu un virf de cutit de sare, pina se ingroasa, apoi se adauga zaharul si galbenusurile, batindu-se in continuare. La urma se adauga amidonul sub forma de ploaie. Se coace in tava unsa si tapetata. Dupa racire se taie in 2 din grosime.
Crema: se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga capsunile sau fragutele intregi, amestecindu-se usor. Aceasta compozitie se pune intre foile pandispanului. Deasupra se presara zahar pudra.
Se consuma rece.
8.663 vizualizări
630 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de spanac cu frigănele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Prăjitură cu foi de pricomigdale şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
7. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
14. Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Prăjitură regală cu căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
17. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
18. Prăjitură Stela (Dulciuri > Prăjituri)
19. Prăjitură cu lapte bătut şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
20. Salată de căpşuni cu lămâie şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
23. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
24. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Prăjitură cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Prăjitură caramel (I) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Prăjitură glazurată (Dulciuri > Creme)
28. Prăjitură Rudy (Dulciuri > Prăjituri)
29. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
30. Spumă de căpşuni cu zahăr pudră (Dulciuri > Spume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.