Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre

Crutoane cu ulei cu trufe albe sau negre

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 felii pâine, usturoi, sare, piper, parmezan ras, ulei cu trufe albe sau negre.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Prăjiţi feliile de pâine, presăraţi-le cu sare şi piper după gust, apoi parfumaţi-le cu usturoi. Presăraţi parmezan ras şi turnaţi apoi abundent din uleiul cu trufe albe sau negre.
2.962 vizualizări
536 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Icre negre franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de cartofi cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Porc sau mînzat cu varză dulce (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
22. Supă de sepie sau calamar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată de spanac cu seminţe şi crutoane (Salate > Salate de legume)
25. Pepene galben umplut (II) (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Pepene galben cu diverse fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
27. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
29. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Prăjitură cu căpşuni sau fragi (Dulciuri > Prăjituri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.