Vinete prăjite cu frigărui de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Vinete prăjite cu frigărui de pui

Vinete prăjite cu frigărui de pui

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 vinete, 4 pulpe de pui fara os, taiate bucati, 2 iaurturi, 2 linguri sos iute (pasta de gogosari sau de chilli), zeama de lamaie, sare, piper, ulei de masline, 1 legatura coriandru proaspat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se amesteca sosul iute (pasta) cu un iaurt si cu zeama de lamaie (dupa gust), se taie carnea bucati, se introduce in marinata in asa fel incat sa fie bine acoperita si se lasa sa stea la rece cel putin o ora.
Se spala vinetele, se zvanta si se taie in doua pe lung (cu coaja). Se cresteaza miezul cu un cutit bine ascutit, se presara cu sare si piper, se toarna peste ele un firicel de ulei de masline si se prajesc 40 de minute in cuptor sub gril.
Din bucatile de carne de pui se fac frigarui (pe tepe din lemn) si se prajesc in ulei (intr-o tigaie de teflon) circa 10 minute pe toate partile.
Se bate iaurtul ramas cu coriandrul taiat fasii (cu foarfeca), se sareaza, se pipereaza si se toarna peste vinetele fierbinti, care se servesc ca garnitura langa frigaruile de pui.
6.006 vizualizări
696 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
24. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
30. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.