Ciorbă de pui (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Ciorbe » Ciorbă de pui (II)

Ciorbă de pui (II)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 2-3 linguri orez, 1 litru bors, 1-2 rosii, 1 galbenus, 2 linguri smintina, marar si patrunjel tocate, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-o oala cu 3 litri de apa se pune la fiert morcovul, patrunjelul si ceapa, toate taiate marunt. Cind incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota, iar la urma ficatul. Se adauga si 2-3 linguri de orez ales si spalat. Se pune sare si se spumuieste. Se pune borsul fiert separat si strecurat. Se mai lasa sa dea citeva clocote si cu o rosie sau doua, taiate bucati si fara seminte, iar la urma cu mararul si patrunjelul tocat. Inainte de a se servi la masa, se drege intr-un castron cu un galbenus si smintina.
2.646 vizualizări
499 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de icre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ciorbă de burtă fără burtă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ciorbă ardelenească (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.