Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci

Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 8 fileuri de peste (a 140 g), 1 lamaie, sare, 8-10 catei de usturoi (20-25 g), 2 galbenusuri, 250 ml ulei, 1 varf de cutit piper, 1-2 fire cimbru, patrunjel verde, 2-3 foi de dafin proaspete, 20 g stifturi de migdale sau nuci.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se spala pestele, se zvanta, se stropeste cu zeama de lamaie si se sareaza. Cateii de usturoi curatati se zdrobesc sau se preseaza si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga peste ele mai intai zeama de lamaie (o lingura) si apoi uleiul si se face o maioneza mai putin densa. Se gusta de sare si piper.
Se aseaza fileurile intr-o forma termorezistenta, pe un strat de cimbru, patrunjel si foi de dafin, se ung (pe partea superioara) cu maioneza, se presara deasupra stifturile de migdale sau nuci si se dau 20-25 de minute la cuptorul incins la 170 grade C.
Puteti folosi si peste intreg. In acest caz, il stropiti cu zeama de lamaie si il sarati si in interior si il tineti la cuptor mai mult, pana ce aripioara dorsala se desprinde usor de trunchi.
2.378 vizualizări
581 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
9. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
18. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
26. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
27. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.