Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g peste cu carne alba, 1 ou, 3/4 cana fasole pastai feliata, 3 frunze de dafin, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingurita zahar, 1 lingurita sare, 1 1/2 lingura pasta de curry rosie, 3 cani ulei vegetal (de arahide sau de porumb), 250 g orez Jasmine fiert, relish de castraveti.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie pestele bucatele mici, apoi se sfarama intr-un blender pana se transforma intr-o pasta. Se transfera intr-un castron si se adauga restul ingredientelor (cu exceptia uleiului). Se framanta si se amesteca mixtura folosind mainile pana se face lipicioasa, apoi se formeaza discuri cu diametrul de 5 cm si grosimea de 1 cm.
Se incinge uleiul intr-un wok sau tigaie de teflon la foc mediu. Se asauga chiftelutele de peste si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot cu o spumiera si se lasa sa se scurga excesul de ulei pe prosoape de hartie.
Se servesc calde alaturi de orez jasmine si stropite din belsug cu relish de castraveti.
6.303 vizualizări
1.071 tipăriri
5 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ochiuri româneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de varză dulce cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
18. Mini-eclere cu cremă (Dulciuri > Prăjituri)
19. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.