Chifteluţe de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Chifteluţe de ficat

Chifteluţe de ficat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri pesmet, 2 linguri faina, sare, piper, verdeata tocata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.
3.602 vizualizări
575 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
5. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
18. Chifteluţe cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Tod Man Pla (Chifteluţe thailandeze de peşte) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Chifteluţe cu carne şi sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
24. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Chifteluţe cu somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Mâncare de ficăţei cu broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.