Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Chifteluțe de ficat

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500-600 g ficat, o ceapa, o felie mare de piine, 2 oua, 4 linguri ulei, 2 linguri pesmet, 2 linguri faina, sare, piper, verdeata tocata.

Mod de preparare: Se fierbe ficatul in apa clocotita, se lasa sa se raceasca si se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa si piinea inmuiata si stoarsa bine. Se amesteca cu ou crud, sare, piper si verdeata. Se fac cu mina chiftelute, se trec prin ou, prin faina si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu cartofi si salata verde, calde sau reci.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.