Chiftele de ficat - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu organe » Chiftele de ficat

Chiftele de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 150 g ficat de viţel, porc sau pasăre, 50 g franzelă, un ou, 80 g ceapă, 2 linguri untdelemn, un vîrf de cuţit sau de linguriţă piper şi ienibahar, nucşoară, o linguriţă pătrunjel tăiat mărunt, 1/2 linguriţă sare, pesmet, făină.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se căleşte în untdelemn şi, după ce s-a răcit, se dă prin maşina de tocat, împreună cu ficatul crud şi franzela muiată o clipă în apă rece şi bine stoarsă. La tocătură se adaugă oul întreg, condimentele, sarea şi pătrunjelul. Compoziţia va fi moale. Se fac chiftele şi se prăjesc. Se servesc imediat calde cu cartofi prăjiţi, soteuri de legume sau cu alte garnituri sau cu sos de roşii picant, de muştar, sau ceapă, asociate cu piure de cartofi, ca fel doi.
4.965 vizualizări
595 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pârjoale de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spumă de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ficăţei la tigaie cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Chiftele de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
20. Ficat cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Sos picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Chiftele suedeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Chiftele spaniole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ficat de gâscă prăjit (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.