Borş de vită cu perişoare - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de vită cu perişoare

Borş de vită cu perişoare

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: Un os de vita, 2 litri de apa, 1 litru de bors, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1/2 telina, 1/2 kg de carne macra, 2 linguri de orez, un ou, sare, piper, 2 rosii, patrunjel verde, smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se alege un os de rasol cu sita si maduva si se pune la fiert in 2 litri de apa. Se curata legumele, se spala foarte bine, se toaca, si dupa o ora de fierbere a osului se adauga legumele tocate. Se da carnea prin masina de tocat, se adauga orezul fiert pe jumatate, ceapa tocata sau rasa, oul, sarea si patrunjel verde. Se omogenizeaza bine compozitia si se fac perisoare mici, care se fierb in supa din care osul a fost scos. Se acreste cu borsul fiert separat, se drege cu smintina, in care s-a pus un galbenus crud. Se presara verdeturi si se acopera vasul.
1.553 vizualizări
492 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Ciorbă de perişoare de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Ciorbă de perişoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de perişoare (IV) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Ciorbă de perişoare cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Borş Paradis (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de cartofi cu ochiuri (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.