Borş de dovlecei umpluţi - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de dovlecei umpluţi

Borş de dovlecei umpluţi

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne de vaca, 2 l apa, 1 lingura orez, 1 morcov, 1 patrunjel, 2 cepe, 1 lingura untura, 3 dovlecei tineri, 1 telina, 1 lingura marar si patrunjel tocat, sare, piper, bors (1/2-3/4 l dupa gust), 1/2 pahar smintina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se pun la fiert impreuna cu oasele de la carne, patrunjelul, morcovul, telina si o ceapa, taiate foarte marunt. Intre timp se rad dovleceii de coaja, se taie in doua, se scobesc inauntru si se umplu cu carnea tocata impreuna cu o ceapa usor prajita in untura, orezul spalat, sarea, piperul si putina verdeata. Dupa ce zarzavatul si oasele sint bine fierte, se strecoara, iar zeama se pune la fiert cu dovleceii umpluti si cu borsul fiert si strecurat. Se adauga sarea si se lasa sa fiarba pina ce dovleceii sint gata. Se serveste borsul cu verdeata tocata si dres cu smintina.
1.399 vizualizări
509 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
3. Supă de vară cu dovlecei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă de dovlecei cu griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tartă cu dovlecei şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Supă cremă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de dovlecei cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Quiche cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Fructe de mare cu orez şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de urzici (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.