Bame cu carne de vacă - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Bame cu carne de vacă

Bame cu carne de vacă

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1/2 kg carne, 1/2 kg bame, 1 ceapa, 2 linguri untura, 4-5 rosii, 1 lingura otet, sare, putin zahar, verdeata tocata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se adauga apa calda (ca sa cuprinda carnea) si o ceapa marunt tocata. Se acopera si se lasa sa fiarba incet, inabusit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga bamele, care au fost spalate dupa ce au stat un timp in apa cu sare si 2 linguri de otet, sarea, zaharul, rosiile curatate de pielite si seminte si taiate in patru, o lingura de otet si verdeata tocata. Se lasa sa fiarba pina cind bamele sint aproape fierte, apoi se da la cuptor pentru 10-15 minute.
2.481 vizualizări
526 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piftie de pasăre, porc, vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şuberec cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Sandviciuri cu ou răscopt (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandviciuri cu icre negre (Aperitive > Sandviciuri)
27. Ciorbă rusească cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă acră de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.