Ruladă de carne cu sos de vin - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Ruladă de carne cu sos de vin

Ruladă de carne cu sos de vin

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 1 kg muşchi de porc, 300 g muşchi de porc afumat, 2 cartofi, 1 morcov, 1 ceapă, 500 g mere, 150 g unt, 300 ml vin alb demisec, sare, piper, cimbru, 300 g caşcaval.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Muşchiul de porc se crestează în aşa fel încît să rezulte o foaie groasă de un centimetru.
Se condimentează, se aşază pe o margine muşchiul de porc afumat tăiat în felii subţiri, se rulează şi se leagă cu o aţă de bucătărie.
Se condimentează, se aşează într-o tavă cu puţin unt tăiat în bucăţele, vinul alb şi două căni de apă. Se introduce în cuptor şi se coace timp de 45-60 de minute la foc mediu.
Morcovul şi cartofii se curăţă de coajă şi se taie în cubuleţe, respectiv în felii. Se topeşte ju­mătate din cantitatea de unt, se pun ceapa tăiată în cuburi, morcovul şi cartofii.
Se condimentează şi se prăjesc pînă cînd devin aurii.
Merele se curăţă de coajă şi seminţe, se taie în felii, se pră­jesc în restul de unt şi se amestecă bine cu cimbru. Se servesc alături de rulada de porc şi legumele prăjite.
Cînd rulada este gata, se pot pune deasupra felii de caşca­val pentru un gust şi mai bun.
5.886 vizualizări
833 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Supă rece cu castraveţi cruzi şi carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă cu carne şi cartofi (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.