Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc

Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g vinete, 150 g dovlecei, 100 g sos de rosii, 30 g patrunjel, 30 g busuioc, 2 linguri ulei de masline extravirgin, 20 g pesmet, 50 g ulei pentru prajit, 20 g patrunjel cret, 1 rosie proaspata, 3 frunze de busuioc, 300 g faina.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie vinetele si dovleceii in felii subtiri, se dau prin faina si se prajesc. Se asaza in straturi, cu rosii si busuioc intr-un vas, se presara pesmet pentru crusta si se pune la cuptor. Se lasa 15 minute la 180 grade C.
Se decoreaza cu rosie taiata cubulete, frunze de busuioc si ulei.
3.466 vizualizări
631 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Dovlecei cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
7. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
9. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
12. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.