Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Vinete și dovlecei la cuptor cu sos de roșii și busuioc
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 150 g vinete, 150 g dovlecei, 100 g sos de rosii, 30 g patrunjel, 30 g busuioc, 2 linguri ulei de masline extravirgin, 20 g pesmet, 50 g ulei pentru prajit, 20 g patrunjel cret, 1 rosie proaspata, 3 frunze de busuioc, 300 g faina.

Mod de preparare: Se taie vinetele si dovleceii in felii subtiri, se dau prin faina si se prajesc. Se asaza in straturi, cu rosii si busuioc intr-un vas, se presara pesmet pentru crusta si se pune la cuptor. Se lasa 15 minute la 180 grade C.
Se decoreaza cu rosie taiata cubulete, frunze de busuioc si ulei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.