Supă cu vin alb - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Supe cu legume » Supă cu vin alb

Supă cu vin alb

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 cepe mici, 1/2 legatura codite de ceapa verde, 250 ml vin alb sec, 250 ml lapte, 150 g frisca batuta, 100 ml smantana subtire, 1 cub concentrat de pui, 1 cub concentrat de vita, 2 linguri zeamil (sau Maizena), sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Sarati si piperati frisca batuta, presarati peste ea coditele de ceapa verde taiate rondele si bagati-o la frigider.
Diluati cele doua cuburi de concentrat de carne in 500 ml de apa calda.
Curatati ceapa, tocati-o marunt, puneti-o intr-o oala si turnati deasupra vinul alb. Lasati-o sa fiarba, pana ce lichidul scade la jumatate.
Adaugati zeama de carne si putin piper si lasati supa sa fiarba inca 20 de minute.
Diluati zeamilul in lapte, incorporati-l in supa, impreuna cu smantana, si lasati supa sa se ingroase circa 5 minute, amestecand intruna. Serviti-o calda, garnisita cu frisca batuta si cu paine de vatra.
1.471 vizualizări
366 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
2. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cu găluşte de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă cu găluşte de ficat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă cu găluşte de franzeluţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă cu zdrenţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.