Sos de ceapă (I) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Conserve din legume, murături » Conserve de iarnă » Sos de ceapă (I)

Sos de ceapă (I)

Ingrediente: 3 kg ceapa, 2 kg ardei gras sau gogosari, 1/2 ulei, cimbru, piper, foi de dafin, sucul de la 6 kg rosii, 3 linguri sare, 8 linguri zahar.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se da ceapa prin masina de tocat, apoi ardeii (gogosarii) care au fost spalati si curatati. Se pune la foc uleiul, cind este incins se pune ceapa, iar cind aceasta devine sticloasa se adauga ardeii si apoi sucul de rosii, un praf de cimbru, sarea, piperul si foile de dafin, 2-3 bucati. Totul se fierbe o ora la foc mic, rezultind un sos cu grosimea de zacusca. Se pune fierbinte in borcane, se leaga cu celofan si se pun repede sub paturi sa se raceasca lent, pina a doua zi. Se obtin 4-5 borcane de 800 gr. Se serveste ca aperitiv.
3.138 vizualizări
423 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
11. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
12. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
16. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
18. Supă cu omletă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tăiţei cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cremă de legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă de gulii (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.