Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii

Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 4 fileuri de pui sau curcan (a cîte 150 g), 500 g roşii, 500 g brînză grasă de vaci, 1 căţel de usturoi, sare, piper, 1 legătură de busuioc, 1 lingură ulei.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se opăresc roşiile, se curăţă de pieliţă şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu brînza de vaci şi usturoiul presat, se sărează, se piperează şi pe urmă se încorporează busuiocul spălat, zvîntat şi tăiat mărunt.
Se spală fileurile de pui, se şterg, se sărează, se piperează şi se prăjesc în uleiul incins, cîte 3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu cu sosul de brînză şi roşii şi, eventual, cu o garnitură de cartofi fierţi.
2.391 vizualizări
668 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
8. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
11. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
14. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
17. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
21. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.