Sfeclă roşie umplută cu brânză - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu legume » Sfeclă roşie umplută cu brânză

Sfeclă roşie umplută cu brânză

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 sfecle mici (a 200 g bucata), sare.
Umplutura: 2 felii de paine alba (a 50 g), 3 linguri de ulei de masline, 2 catei de usturoi, 2 rosii, 2 linguri de pulbere de plante aromate (rozmarin, oregano, cimbru - toate se gasesc in comert), 200 g branza de vaci, piper proaspat macinat, 80 g telemea de oi.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierbe sfecla in apa cu sare circa o ora, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Se taie fiecare sfecla in doua si se scobeste cu o lingura, lasandu-i-se o margine cam de 1 cm grosime.
Umplutura: Se taie feliile de paine in cubulete si se prajesc in ulei. Se adauga usturoiul pisat si se lasa sa se caleasca usor. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si de capacel, apoi se taie in doua si iarasi in sferturi mai mici. Painea, rosiile, branza de vaci si plantele aromate se amesteca bine, se sareaza, se pipereaza si se baga in sfecle. Telemeaua se taie in felii mai subtiri si se asaza ca un capac, peste umplutura. Se pun sfeclele intr-un vas rezistent la foc si se dau la cuptorul gata incins, vreme de 30 de minute.
2.247 vizualizări
676 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Sturion cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Ciorbă de sfeclă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
15. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
17. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume)
18. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
19. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
20. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
22. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
23. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
24. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
26. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
28. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
30. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.