Sărmăluţe din piept de curcan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Sărmăluţe din piept de curcan

Sărmăluţe din piept de curcan

Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg piept de curcan, 2 cepe, 2 kg orez, o felie de piine, 40 frunze de vita, 3 linguri suc de rosii, marar, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Pieptul de curcan se trece prin masina de tocat si se amesteca cu miezul de piine muiat si stors, ceapa calita in 2 linguri ulei. Se adauga orezul spalat, sare si piper. Se fac sarmalute. Pe fundul unui vas se pun citeva frunze apoi o legatura de marar, sarmalutele si se acopera totul cu apa. Se pune la fiert si cind sunt aproape gata se adauga sucul de rosii.
Se servesc cu mamaliguta si smintina.
2.838 vizualizări
698 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
7. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
8. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Piept de porc cu salvie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
22. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
23. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pate din somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Supă de curcan ca în Ardeal (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.