Rulouri din carne de viţel - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne tocată » Rulouri din carne de viţel

Rulouri din carne de viţel

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg carne de vitel, 2 linguri grasime, 2 cepe, miez de franzela, 1 ou, 1 lingura unt, 1/2 morcov, 1/2 pastirnac, 1/2 patrunjel, usturoi, vin, sare, piper, verdeata.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai multe feluri de carne, la care se adauga franzela inmuiata bine in lapte, verdeata, ceapa inabusita in multa grasime. Tot acest amestec se trece prin masina de carne de doua ori. Se mai adauga un ou, putin unt proaspat, sare, piper. Feliile de carne se umplu cu aceasta tocatura, se leaga si se asaza in cratita peste un strat de zarzavat ras, o ceapa si putin usturoi. Se toarna deasupra grasime si putina apa si se da la cuptor. Se stinge cu un paharel de vin, imediat ce a inceput sa se rumeneasca. Se mai lasa sa se patrunda si se servesc. Se poate pregati din carne de minzat, vitel, berbec, porc sau piept de pasare.
Se servesc cu zarzavatul trecut prin sita, alaturi de piure de cartofi.
4.176 vizualizări
718 tipăriri
12 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Jumări cu ficat de viţel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
6. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
8. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cu carne şi tăiţei floricele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Rulouri cu kaizer şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Ruladă din friptură (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Rulouri cu şuncă şi creier (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri de carne cu spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.