Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.541 vizualizări
787 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Icre de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Jumări cu legume şi şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Peşte cu sos de usturoi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte pe legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
10. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Ciorbă spaniolă cu peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
13. Peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
15. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Marinată de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. File de peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Crochete de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
27. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
29. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Ciorbă de peşte cu hrean şi zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.