Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.598 vizualizări
805 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu sos pescador (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Plachie de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Borş de peşte (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
14. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Zacuscă de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Peşte cu muguri de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată cu scrumbie afumată (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
26. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Stufat de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Aspic de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.