Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.241 vizualizări
672 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de peşte cu legume (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
6. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Penne cu somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Peşte cu crustă de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Rulouri de peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Ciorbă de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Peşte pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Piftie de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
21. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Bucatini cu dovlecei (carbonara) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Conopidă cu şuncă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.