Tagliatelle carbonara cu peşte afumat - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Tagliatelle carbonara cu peşte afumat

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiţei), 200 g somon afumat tăiat cubuleţe (sau alt peşte afumat, dezosat), 2 gălbenuşuri proaspete, 200 ml frişca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiaţi mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneţi într-un castron gălbenuşurile cu frişca sau smîntîna şi amestecaţi-le bine. Încingeţi uleiul într-o tigaie şi prăjiţi în el cubuleţele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeţi tăiţeii al dente în apă cu sare, scurgeţi-i repede, răsturnaţi-i în castronul cu sosul de ou şi frişcă sau smîntînă şi amestecaţi-i imediat. Adăugaţi somonul prăjit, amestecaţi uşor, presăraţi-i cu mărar şi piper şi serviţi-i imediat.
4.446 vizualizări
742 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată verde cu şuncă afumată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
3. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Peşte înăbuşit cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Fileuri de peşte împletite la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
8. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
10. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
11. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Chifteluţe cu somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Peşte rasol (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
17. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
19. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ouă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Peşte pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de castraveţi cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
25. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Zeamă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Peşte la cuptor cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.