Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Tagliatelle carbonara cu pește afumat
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g tagliatelle (tăiței), 200 g somon afumat tăiat cubulețe (sau alt pește afumat, dezosat), 2 gălbenușuri proaspete, 200 ml frișca nebătută (sau smîntînă), 1 lingură ulei de măsline, 1 legătură mărar verde, sare, piper.

Mod de preparare: Tăiați mărarul mai mare (cu foarfeca). Puneți într-un castron gălbenușurile cu frișca sau smîntîna și amestecați-le bine. Încingeți uleiul într-o tigaie și prăjiți în el cubulețele de somon - la foc mic - amestecînd întruna.
Fierbeți tăițeii al dente în apă cu sare, scurgeți-i repede, răsturnați-i în castronul cu sosul de ou și frișcă sau smîntînă și amestecați-i imediat. Adăugați somonul prăjit, amestecați ușor, presărați-i cu mărar și piper și serviți-i imediat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.