Borş de peşte (III) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de peşte (III)

Borş de peşte (III)

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg peşte, 2 cepe, 1 ardei gras verde, 2 morcovi, 1 ră­dăcină de pătrunjel, 1/4 ţelină, 4 cartofi, 250 g fasole verde, usturoi, 4 roşii, mărar, pătrunjel, 250 ml borş, sare, piper, ardei iute, smîntînă.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cepele şi patru căţei de usturoi se curăţă de foi, se spală şi se taie mărunt. Cartofii se curăţă de coajă, se spală, se taie în cuburi şi se pun într-o oală cu apă rece.
Morcovii, ţelina şi rădăcina de pătrunjel se curăţă de coajă, se spală şi se taie în cubuleţe sau se dau pe răzătoarea mare.
Se pune la fiert o oală cu trei litri de apă, se adaugă ceapa, patru căţei de usturoi, zarzavatul tocat şi puţină sare.
Se lasă la clocotit, iar cînd zarzavatul este aproape fiert se pun cartofii, fasolea verde şi se mai lasă la fiert timp de 15 minute.
Se adaugă borşul, roşiile curăţate de coajă şi date pe răzătoare şi ardeiul verde tăiat în cuburi. Se mai fierbe zece minute, se adaugă peştele şi se mai lasă pe foc încă 15 minute la foc mic.
Se presară piper, verdeaţă tocată şi se opreşte focul.
Se serveşte cu ardei iute şi smîntînă.
2.570 vizualizări
529 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă de zarzavat (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de dovlecei (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Ciorbă de burtă (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
25. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de urzici cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.