Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Borș de pește (III)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg pește, 2 cepe, 1 ardei gras verde, 2 morcovi, 1 ră­dăcină de pătrunjel, 1/4 țelină, 4 cartofi, 250 g fasole verde, usturoi, 4 roșii, mărar, pătrunjel, 250 ml borș, sare, piper, ardei iute, smîntînă.

Mod de preparare: Cepele și patru căței de usturoi se curăță de foi, se spală și se taie mărunt. Cartofii se curăță de coajă, se spală, se taie în cuburi și se pun într-o oală cu apă rece.
Morcovii, țelina și rădăcina de pătrunjel se curăță de coajă, se spală și se taie în cubulețe sau se dau pe răzătoarea mare.
Se pune la fiert o oală cu trei litri de apă, se adaugă ceapa, patru căței de usturoi, zarzavatul tocat și puțină sare.
Se lasă la clocotit, iar cînd zarzavatul este aproape fiert se pun cartofii, fasolea verde și se mai lasă la fiert timp de 15 minute.
Se adaugă borșul, roșiile curățate de coajă și date pe răzătoare și ardeiul verde tăiat în cuburi. Se mai fierbe zece minute, se adaugă peștele și se mai lasă pe foc încă 15 minute la foc mic.
Se presară piper, verdeață tocată și se oprește focul.
Se servește cu ardei iute și smîntînă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.