Borş de peşte cu praz - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Supe, ciorbe, borşuri » Borşuri » Borş de peşte cu praz

Borş de peşte cu praz

Timp de preparare: 1 h 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1 kg de peste, 1 buc. ceapa, 1 fir praz, 1 radacina patrunjel, 1 telina, 2,5 litri apa, 1/2 l bors.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cel mai gustos bors de peste se prepara din peste viu sau foarte proaspat (crap, cega, biban). Ciorba se poate gati, de asemenea, din salau sau cu diferiti pesti marunti, cu exceptia carasului si linului. Pentru ca ciorba de peste sa aiba consistenta gelatinoasa necesara, se fierb intii pestii marunti (ghigorti si biban), necuratati de solzi, dar fara mate si bine spalati. La biban trebuie scoase si branhiile, altfel supa capata un gust amarui. Pestele astfel pregatit se pune in oala, se adauga apa rece, zarzavat si ceapa curatate, sare, foi de dafin. Se fierbe totul la foc potrivit, intre 40 minute si 1 ora. Dupa aceea supa se strecoara si se pune din nou la fiert cu bucati de peste mare si cu frunze de leustean. Se pot adauga in ciorba cartofi cruzi taiati, care se pun in zeama inainte de peste deoarece acesta fierbe mai repede. Se acreste cu bors sau sare de lamiie.
2.441 vizualizări
819 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă de praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă de cartofi cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă cremă de praz (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Borş de viţel cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
28. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.