Budincă de peşte cu busuioc şi roşii - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Budincă de peşte cu busuioc şi roşii

Budincă de peşte cu busuioc şi roşii

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg roşii, 4 căţei de usturoi, 600 g file peşte (cod), 400 g ton, 6 ouă, 5-6 frunze de busuioc, sare, piper, ulei de măsline.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Roşiile se ţin 1 minut în apă clocotită pentru a îndepărta cu uşurinţă pieliţa, se taie în cubuleţe şi se călesc în 1/2 pahar ulei măsline, se adaugă usturoiul ras sau mărunţit. Se lasă la foc mic pînă cînd scade şi nu mai este sos. Codul se frige pe grătar, pe ambele părţi, se mărunţeşte şi se mixează împreună cu tonul, pînă se formează o pastă. Se adaugă în sosul de roşii. Se adauga apoi ouăle bătute şi busuiocul tocat mărunt. Se varsă totul într-un vas de tip Jena şi se ţine 40 minute la bain-marie.
Se lasă să se răcească înainte de servire.
3.302 vizualizări
666 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
9. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
11. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
14. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
15. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
23. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
28. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată de ton cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.