Peşte înăbuşit (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare » Peşte înăbuşit (II)

Peşte înăbuşit (II)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g fileuri de peste, 2 ardei, 3 rosii, 3 cepe potrivite, 2 catei de usturoi, 6 fire de coriandru, 1 crenguta cimbru, 1 foaie de dafin, 1/2 lingurita ghimbir ras, 1 varf de cutit sofran, 4 linguri ulei, sare, piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Spalati ardeii, stergeti-i bine, indepartati nervurile si semintele si taiati-i fasii subtiri.
Opariti rosiile, curatati-le de pielita, indepartati semintele (prin presare) si taiati-le bucati.
Tocati marunt cepele curatate, presarati sau zdrobiti cateii de usturoi si caliti-i in uleiul incins, pana ce devin transparenti. Adaugati rosiile, 5 fire de coriandru (legate cu o ata), cimbrul si foaia de dafin. Condimentati cu sare, piper si ghimbir si lasati sa fiarba circa 20 minute la foc potrivit.
Puneti in cratita si fileurile de peste si lasati-le sa fiarba inca 10 minute, fara capac.
Inainte de-a le servi, decorati-le cu frunzulite de coriandru.
1.305 vizualizări
270 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
4. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Ciorbă de perişoare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de gulii (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mere (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
17. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cremă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă cremă de cartofi (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de fasole verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de peşte cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Borş de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.