Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pește înăbușit (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 600 g fileuri de peste, 2 ardei, 3 rosii, 3 cepe potrivite, 2 catei de usturoi, 6 fire de coriandru, 1 crenguta cimbru, 1 foaie de dafin, 1/2 lingurita ghimbir ras, 1 varf de cutit sofran, 4 linguri ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Spalati ardeii, stergeti-i bine, indepartati nervurile si semintele si taiati-i fasii subtiri.
Opariti rosiile, curatati-le de pielita, indepartati semintele (prin presare) si taiati-le bucati.
Tocati marunt cepele curatate, presarati sau zdrobiti cateii de usturoi si caliti-i in uleiul incins, pana ce devin transparenti. Adaugati rosiile, 5 fire de coriandru (legate cu o ata), cimbrul si foaia de dafin. Condimentati cu sare, piper si ghimbir si lasati sa fiarba circa 20 minute la foc potrivit.
Puneti in cratita si fileurile de peste si lasati-le sa fiarba inca 10 minute, fara capac.
Inainte de-a le servi, decorati-le cu frunzulite de coriandru.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.