Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.117 vizualizări
1.227 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ton cu sos de capere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sos de muştar (cald) (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
18. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
20. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Friptură de porc cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
22. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
24. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
28. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.