Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.079 vizualizări
1.221 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură de viţel cu sos vînătoresc (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de ouă cu sos picant (Salate > Salate cu ouă)
5. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
9. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
10. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
13. Peşte cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
16. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
18. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
21. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
23. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Cârnaţi olteneşti cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.