Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.130 vizualizări
1.228 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
3. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
5. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos scordolea (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
11. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Limbă în sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte cu morcovi şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
23. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii)
24. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
25. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Rasol de vită cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sos Teriyaki (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
30. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.