Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.107 vizualizări
1.223 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
2. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
4. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
5. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Sos iute cu chili (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
8. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Vinete pane cu sos tzatziki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
11. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
15. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
16. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
17. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
21. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sos cu porumb (Sosuri > Sosuri cu legume)
23. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Cotlete de berbec cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
28. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
30. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.