Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.073 vizualizări
1.219 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Peşte cu sos la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Portocale cu sos caramel (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Sos Puttanesca (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
16. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
17. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Crap la cuptor în sos de vin şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
21. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)
22. Sos Tabasco (Sosuri > Sosuri condimentate)
23. Arjard (Sos thailandez de castravete) (Sosuri > Sosuri condimentate)
24. Tăiţei in sos de lămâie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Spanac cu sos de ghimbir (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
28. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Sos alb pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
30. Vinete la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.