Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.054 vizualizări
1.218 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Sos pentru piure (Sosuri > Sosuri roşii)
4. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
5. Parfait de cafea cu sos caramel (Dulciuri > Îngheţate)
6. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
7. Plăcinţele de spanac cu sos de nuci (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
9. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Rondele de mere cu sos de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
12. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Sos Alfredo (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
14. Somon în sos de whisky şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Limbă cu sos Remoulade (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
20. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cod alb cu sos de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de andive cu sos de muştar (Salate > Salate de legume)
25. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
26. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
28. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
29. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.