Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.125 vizualizări
1.227 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Sos de roşii condimentat (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
4. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Sos Ragu (ragu alla bolognese) (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
6. Sos de iaurt cu mentă (Sosuri > Sosuri albe)
7. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
9. Sos genovez (Sosuri > Sosuri cu legume)
10. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
11. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Vinete şi dovlecei la cuptor cu sos de roşii şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Sos de roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
17. File de morun cu sparanghel şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
20. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Cotlet de porc cu sos de coniac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
28. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.