Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.086 vizualizări
1.222 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sos Bechamel cu lapte de soia (Sosuri > Sosuri albe)
3. Ouă cu gulii şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sos Feta (Sosuri > Sosuri reci)
8. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
11. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Păstrăv cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
14. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
18. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Chifteluţe de porc cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Sos Best (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
22. Sos de zmeură (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
23. Sos pentru spaghete (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
24. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
25. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Muşchi de vacă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.