Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.138 vizualizări
1.228 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Gnocchi cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
4. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de ouă cu sos de usturoi (Salate > Salate cu ouă)
6. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
7. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Peşte cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
12. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Somon cu sos alb (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sos de praz (Sosuri > Sosuri cu legume)
18. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
19. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ravioli cu ciuperci şi sos Alfredo (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi)
23. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
26. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Andive cu sos de brânză şi muştar (Salate > Salate de legume)
29. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Escalop de porc cu spaghete şi sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.