Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.111 vizualizări
1.225 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
4. Sos italian (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Limbă cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
8. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
9. Sos Guacamole (I) (Sosuri > Sosuri reci)
10. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Carne cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ochiuri cu sos alb de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
27. Friptură cu sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
28. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.