Sos Cumberland - reţetă tradiţională din Marea Britanie - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Marea Britanie » Sos Cumberland

Sos Cumberland

Reţetă tradiţională din Marea Britanie
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muştar, 100 ml vin alb, 25 ml oţet, sare.

Mod de preparare: Se curăţa portocalele şi lămîile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot şi se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă la sos.
Se serveşte rece.
14.077 vizualizări
1.220 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
2. Sos tartar (Sosuri > Sosuri reci)
3. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
5. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Somon cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. File de merlucius cu sos Aioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Sos spumos de vin (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
13. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ouă umplute cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
19. Sos de muştar cu tarhon (I) (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
21. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
27. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
29. Sos roşu de ciuperci cu ceapă (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Sos maioneză (II) (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.