Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Cumberland
Rețetă tradițională din Marea Britanie
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 200 g marmeladă de coacăze, 300 g portocale, 300 g lămîie, 25 g muștar, 100 ml vin alb, 25 ml oțet, sare.

Mod de preparare: Se curăța portocalele și lămîile de coajă. Marmelada, muștarul, vinul, oțetul și circa 6 g sare se fierb la foc domol. Se storc lămîile și portocalele și se adaugă zeama în sos, se mai dă în clocot și se pasează sosul. Coaja de la o lămîie se taie julien, se fierbe circa 20 min., se scurge apa și se adaugă la sos.
Se servește rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.