Surimi de crab cu sos de mango - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu peşte » Surimi de crab cu sos de mango

Surimi de crab cu sos de mango

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g batoane surimi de crab, 2-3 fructe de mango sau 1/2 cutie compot de mango, 1 lingura sos de soia, 1 lingurita rasa de zeamil (amidon de porumb), 1-2 cuisoare, 1 lingura otet, cateva fire de coriandru, 1 lingura ulei de masline, 1/2 lingurita rasa de ceapa tocata foarte marunt.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Daca frunctele de mango sunt proaspete, le decojim dupa ce le oparim cateva secunde. Indepartam samburele apoi le taiem in cuburi cu marginile rotunjite. Ceea ce rezulta dupa fasinarea cuburilor de mango se fierbe bine impreuna cu 200 ml.de apa si 2 linguri de zahar pana ce siropul scade la jumatate. Introducem cuburile de mango in siropul fierbinte si le lasam cateva minute, fara a le mai fierbe. Daca fructele sunt mai moi,atunci acestea vor trebui sa stea doar cateva secunde pentru a nu se inmuia. Scoatem cuburile de mango si le introducem la frigider. Desfacem zeamilul in putina apa, apoi il turnam peste siropul de mango si il fierbem cateva secunde. Lasam sa se raceasca putin,apoi adaugam pe rand toate ingredientele. Daca folosim o conserva de compot de mango, atunci vom intrebuinta siropul din compot exact ca atunci cand folosim fructe proaspete, fara insa a mai adauga zahar.
Batoanele de surimi se trec prin apa clocotita catva secunde. Se aranjeaza pe un platou,apoi se toarna sosul caldut peste surimi. Se lasa la rece cateva minute innainte de a fi servit.
4.215 vizualizări
478 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
3. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
4. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
5. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
6. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
7. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Sos de muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sos de hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
12. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Penne cu sos de dovlecei şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
15. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Sos Robert (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sos pentru vînat (Sosuri > Sosuri albe)
18. Chiftele de crab (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Sos de roşii cu ciuperci (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de cartofi cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
25. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
26. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
27. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
28. Chifteluţe la cuptor cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Salată de peşte cu sos de muştar (Salate > Salate cu peşte)
30. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.